CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 16, 2011

Facebook Sudah MengUpdate System Lagi!


Entri kali ni aku nak cerita sikit pasai Facebook yang telah update system terbarunya ini.Macam biasa setiap hari aku layan Facebook pagi ke petang ke malam ke tengah malam ke(Lebih-lebih dah ni) Tup tup.. aku bukak Facebook seperti biasa pada pagi ni ada perubahan sikit iaitu tiada lagi button comment just tekan Enter untuk proceed. Pada mulanya Facebook ni jadi lembab jugak la kalah siput babi hehe ingat akibat kesan daripada Tsunami Jepun pada mulanya rupanya Mark Zuckerberg nak updatekan sesuatu rupernyer... Hoho


Cuba tengok dekat situ dah takdak dah button comment just click enter jerp(Tetiba hilang pulak info kat situ tadi pagi ader jer) Canggih kan Facebook sekarang? huhu

Update: Untuk buat next line tekan "Shift+Enter" dekat Status atau Comment 


4 comments:

  1. tapi mcmana nk tekan enter utk space bro?

    ReplyDelete
  2. Maksud nya? nak selang satu baris?

    ReplyDelete
  3. ouh itu la kalau itu aq pun tak tau lagi bro.. aku pun masih mencari jalan huhu

    ReplyDelete